PARKZOOM

Wie in Parkzoom woont, heeft het Annie M.G. Schmidtpark in de achtertuin. Want direct tegenover Parkzoom ligt het Annie M.G. Schmidtpark: een groot park met een oppervlakte van ongeveer 1,5 keer het Amsterdamse Vondelpark!

MAAR OOK AAN DE JONGEREN IS VOLOP GEDACHT

Het Annie M.G. Schmidtpark heeft namelijk het grootste skatepark van Nederland. En het mooie is dat u dit park heel gemakkelijk kunt bereiken. Op loopafstand van Park Hill is een fiets- en voetgangersbrug.

Deze loopt van de dijk aan de Ad van der Steurzoom naar het Annie M.G. SchmidtPark.
De groene verbinding! De brug is namelijk prachtig groen ingericht, waardoor u zich bij de eerste stap op de brug al in het park waant.

Parkzoom ligt tussen het bestaande dorp en de HSL. Het woningaanbod is heel divers. Door de variatie in woningtypen, prijzen en de grootte van de woningen kan eigenlijk iedereen hier slagen. Naast de diversiteit in bebouwing is de architectuur ook nog eens afwisselend. Gecombineerd met de speelse hoogteverschillen en het vele groen is de sfeer in de wijk bepaald. Niet zo vreemd dus dat Parkzoom zo populair is.

1


Appartementen

2


Eengezinswoningen

PARK HILL

Aan de Ad van der Steurzoom komen 15 prachtige appartementen en 4 ruime eengezinswoningen.
Hier woont u rustig en vrij, aan de rand van Parkzoom 1 aan een autovrije dijk. Koop dat leuke tuinbankje maar vast, want vanuit de voortuin of uw balkon kijkt u uit over het Annie M.G. Schmidtpark voor de deur. Wat een heerlijke plek om te zitten en te genieten van de avondzon!

De appartementen zien er schitterend uit. Ze zijn gevarieerd en speels door de verschillende balkons. Er wordt een mooie gevelsteen toegepast.

De appartementen komen aan de autovrije dijk optimaal tot hun recht. Eenmaal binnen ziet u waarom. U kijkt vanuit uw appartement over de dijk heen en u heeft zicht op het Annie M.G.Schmidtpark.

DE WONINGEN

15 APPARTEMENTEN

APPARTEMENTEN

Deze appartementen danken hun riante woonoppervlak aan de extra brede binnenmaat van maar liefst 10.3 meter. Dit zorgt ervoor dat je alle kanten op kunt met de inrichting van de woonkamer. En wat dacht u van de ruime slaapkamers die deze woningen bieden. De kleinste heeft ook nog een balkon.

4 EENGEZINSWONINGEN

EENGEZINSWONINGEN

Het zijn de details die de uitstraling bepalen. Mooie gevelstenen bijvoorbeeld, een speciale vlakverdeling van de raampartijen, met staand metselwerk. In de eengezinswoningen in Park Hill wordt aan alle voorwaarden voldaan om uw woonplezier voor de komende jaren te waarborgen.

BELANGSTELLING?

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT!