1
2
3
4
5
6
7
1

DAGJE ROTTERDAM

Je bent er zo met de Randstad Rail. Als je een middagje wil shoppen in de binnenstad of de laatste tentoonstelling wilt zien in het Boijmans Van Beuningen.

2

UITWAAIEN IN DEN HAAG

Den Haag heeft zoveel. Ga eens naar Scheveningen om lekker uit te waaien of een visje te eten aan het strand.
Je zit er zo.

3

ZOETERMEER BRUIST

Ontdek het bruisende Zoetermeer. Van het 5 mei-festival tot winkelen en uitpuffen op diverse terrasjes in het Stadshart.

4

DE ROTTEMEREN

Het recreatiepark rondom De Rottemeren is uniek. Je kunt er zeilen. Je kunt er golfen. Wat je ook doet, je beleeft er altijd een heerlijke vakantiedag.

5

DOE DELFT

Pak een terrasje aan een Delftse gracht en proef van de historie die overal om je heen is. Volgens menigeen is Delft de leukste studentenstad van Nederland.

6

IBIZA VAN HET NOORDEN

Waar zijn we? Menig bezoeker van het strand van Nesselande weet hun vrienden voor de gek te houden! Het strand bij Nesselande doet echt niet onder voor het strand op Ibiza!

7

PARK HILL

LIGGING

De ligging van Park Hill is anders dan anders. De rustzoekers komen er volop aan hun trekken, net als de liefhebbers van drukte en afleiding. Dat is best bijzonder. Want in een paar minuten sta je in het hart van de tweede stad van Nederland of je maakt een lange wandeling door de Groenzoom om je gedachten even goed te verzetten. Het kan allebei.

LANSINGERLAND

Lansingerland is ontstaan uit de samensmelting van een 3-tal gemeentes, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk en een aantal buurtschappen. Lansingerland is centraal gelegen tussen Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag en beschikt over prima recreatiemogelijkheden en uitstekende openbaar vervoersvoorzieningen. De drie kernen bieden goede mogelijkheden voor de dagelijkse boodschappen. Het winkelgebied van Berkel en Rodenrijs voorziet in een regionaal aanbod van diverse winkels.

DE VOORZIENINGEN

DE SCHOLEN

In Lansingerland is er een ruim aanbod aan scholen. Van de peuterschool voor de allerkleinsten tot de middelbare school voor de pubers, uw kinderen kunnen hier allemaal terecht.

WINKELS

In het compacte centrum zijn er voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen en is er een redelijk aanbod aan aanvullende winkels.
Voor de overige boodschappen kunt u terecht in de naast gelegen steden Rotterdam of Zoetermeer.

HET ZWEMBAD

Ook voor de sportliefhebber in het water is er een mooie oplossing. Het zwembad De Windas is op een steenworp afstand van uw woning gelegen. Een lekker baantje trekken, of toch even aquajoggen, u kunt hier uw hart ophalen!